دكتر حسين غريبي، رييس مركز مدارك علمي ايران، در گفتوگو با خبرگزاري ايسنا، دربارهي ارزيابي فعاليتهاي ايران براي حضور در دومين مرحلهي اجلاس جهاني سران درباره جامعه اطلاعاتي،اظهار داشت: حضور موثر در اجلاس WSIS نيازمند تدوين يك طرح كارشناسي در همهي موضوعات مطرح شده در اعلاميه اصول و برنامه عمل اجلاس WSIS ژنو ، بود كه متاسفانه ايران در اين دوره نتوانست، از قبل برنامهريزيهاي لازم را انجام دهد.
به عقيدهي وي، مسائل امنيتي در جامعهي اطلاعاتي از اهميت ويژهاي برخوردار است ، به طور مثال وقتي سيستمهاي الكترونيكي در يك جامعه پياده سازي ميشوند ، بايد امنيت اين سيستم ها فراهم شود، در واقع بايد مسائل آسيب شناسي در حوزهي امنيت فناوري اطلاعات در كشورمان شناسايي شوند و پس از آن نحوه عملياتي كردن اين سيستمها را فراهم كرد .
وي افزود: براي حركت به سوي جامعه ي اطلاعاتي بايد قوانين حقوقي و سياستهاي مختلفي در همه حوزهها به ويژه امنيت فناوري اطلاعات كاهش مخاطرات فضاي الكترونيكي را تدوين كرد .
دكتر غريبي در پايان خاطر نشان كرد : رويكرد فني و مديريتي از جمله مولفههاي اصلي براي رسيدن به اهداف جامعه اطلاعاتي به شمار ميآيند، بنابراين ممكن است در زمينهي فني به سرعت بتوانيم به ابزارهاي لازم مجهز شويم ، اما هنوز در حوزه مديريتي چالشهاي اساسي مواجه هستيم ، چرا كه هنوز ساختارهاي سنتي را خود به فراموشي نسپرده ايم .