عبدالمجيد رياضي در گفتوگو با ايرنا افزود: حتي يكي از شركتها كه جديدا در حال راهاندازي مركز داده اينترنتي خود است نيز به صورت پايلوت فعاليت دارد.
وي اظهار داشت: تمامي كارهايي كه براي اولين بار در كشور آغاز ميشود، در ابتدا با مشكلاتي مواجه است به همين سبب براي راهاندازي مراكز داده اينترنتي چه در مسير طراحي، راهاندازي، استانداردها، همه بايد سعه صدر به خرج دهند، تا اين مراكز راهاندازي شود.
وي تاكيد كرد: البته ما نبايد در اجراي پروژههاي جديد تاخير داشته باشيم به دليل اينكه سرعت تحولات در دنيا بالاست به همين سبب ما هم بايد با سرعت تكنولوژي حركت كنيم.
وي يادآور شد: در راهاندازي مراكز داده اينترنتي مراكز و بخشهاي مرتبط بايد مساعدت كنند، هنگامي كه از كاربران سوال ميشوند ميگويند امكانات، استاندارد و كيفيت خدمات و سرويسدهي اين مراكز خوب نيست و خود مراكز نيز از اينكه مشتري وجود ندارد گلهمند هستند.
دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات با تاكيد بر اينكه اين دو گروه را بايد به گونهاي به هم اتصال داد، افزود: بايد تمهيداتي در اين زمينه انديشيده شود تا كار اصلي به طور رسمي آغاز شود.
وي خاطرنشان كرد: مثلا متقاضيان ميزباني سايت ميتوانند سايت خود را هم در خارج از ايران و هم در مراكز داده اينترنتي داخل كشور هاست(ميزباني) كنند تا اين مراكز را تست كرده و پس از اينكه از امكانات، استاندارد و كيفيت آن آگاه شدند ميتوانند ميزباني سايت خود را در داخل كشور انجام دهند.
وي با اشاره به اينكه صددرصد سايتهاي ايراني در خارج از كشور ميزباني ميشود، افزود: طبق قول شركتهاي خصوصي و بازديد كارشناسان وزارت ارتباطات فعاليت دو شركت از سه شركت داراي مجوز مركز داده اينترنتي، اميدواركننده بود.
وي گفت: بر طبق گفته خود شركتها در پنج ماهه اول سال آينده كار راهاندازي مراكز داده اينترنتي پايان مييابد و كار اصلي را آغاز ميكنند.