ایتنا- یکی از مهمترین تاثیرات وارد کردن سرورهای جهانی اینترنت به کشورافزایش سرعت و کاهش تاخیر درخواستهای کاربران برای دریافت آدرس مقصد و مسیریابی با سایتهای مورد تقاضایشان است.
معاون سازمان فناوری اطلاعات حداقل سرعت دسترسی کاربران در شبکه ملی اطلاعات را برای دریافت خدمات و محتواهایی چندرسانهای ۲ مگابیت بر ثانیه عنوان کرد و از انتقال سرورهای جهانی به ایران خبر داد.
به گزارش ایتنا از مهر، علی اصغر انصاری در مورد کاربردهای شبکه ملی اطلاعات و زمان دریافت خدمات این شبکه از سوی کاربران خانگی، اظهار داشت: برای استفاده از زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات، در حال حاضر در بخش دولت الکترونیک از سوی دستگاههای اجرایی و بانکها با توجه به تکالیف برنامه پنجم توسعه، اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و به مرحله بهرهبرداری رسیده است که مردم از آنها استفاده میکنند.
وی اجرای این طرح را باعث صرفهجویی در وقت و انژری مردم و نیز شفافیت و کاهش هزینهها و سرعت در خدماترسانی دولت، عنوان کرد و گفت: در بخش عمومی شبکه ملی اطلاعات، پوشش دسترسی کاربران افزایش یافته و امکان دسترسی پرسرعت در سراسر کشور وجود دارد.
انصاری در مورد حداقل سرعت دسترسی کاربران در شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد: کاربران عادی برای دریافت خدمات و محتواهای چند رسانهای در شبکه ملی اطلاعات، سرعت حداقل ۲ مگابیت بر ثانیه را خواهند داشت که این میزان سرعت با توجه به فناوریهای جدید، متناسب با درخواست کاربران قابل افزایش خواهد بود.
وی با اشاره به اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت و سایر اپراتورها گفت: پیشبینی میشود که از اواسط سال آینده، کیفیت دسترسی کاربران رفته رفته از سطح فعلی به سطح استاندارد نزدیک شود.
معاون توسعه شبکه ملی اطلاعات اظهار امیدواری کرد که با توسعه ظرفیتهای شبکه ملی اطلاعات در تمام لایهها، کیفیت نیز برای مردم ملموس باشد.
وی انتقال میزبانی سایتها به کشور و افزایش ظرفیت میزبانی را نیز در متعادل کردن قیمت اینترنت و افزایش کیفیت خدمات مؤثر عنوان کرد و گفت: این روند با توسعه زیرساخت ادامه خواهد یافت و به طور قطع مردم برای دریافت خدماتی که ترافیک بیشتری دارد، رفته رفته با تسهیلات بیشتری روبرو خواهند بود.
انصاری به انتقال کپی سرورهای جهانی اینترنت به داخل کشور به عنوان یکی از اقدامات مدنظر سازمان فناوری اطلاعات برای افزایش سرعت اینترنت کاربران اشاره کرد و گفت: در سال جاری و با مذاکراتی که داشتیم موفق شدیم کپی یکی از این سرورها که متعلق به سازمان RIPE (سازمان اختصاص منابع اینترنتی) بود را به عنوان K-Root به داخل کشور منتقل کنیم، اگر لازم باشد یک یا دو عدد دیگر از این سرورهای DNS را نیز به کشور و در بخش زیرساخت منتقل و نصب خواهیم کرد.
معاون سازمان فناوری اطلاعات مهمترین کاربرد و تاثیر وجود چنین سرورهایی را در کشور، افزایش سرعت و کاهش تاخیر درخواستهای کاربران برای دریافت آدرس مقصد و مسیریابی با سایتهای مورد تقاضایشان اعلام کرد.