ایتنا- معاون شرکت مخابرات ایران از رشد ۴۱ برابری تعداد پورت های اینترنت پرسرعت مخابرات در ۶ سال اخیر خبر داد و گفت: شمار مشترکان اینترنت ADSL مخابرات به ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسیده است.
به گزارش ایتنا از مهر، سیدعلی ملک جعفریان آخرین وضعیت کاربران مخابرات را در هفته ارتباطات اعلام کرد و گفت: هم اکنون شرکت مخابرات ایران دارای ۳۰ میلیون مشترک تلفن ثابت، ۷۲ میلیون مشترک تلفن همراه و ۴ میلیون مشترک اینترنت است و ۹۶.۵ درصد از جمعیت کشور تحت پوشش این شبکه ارتباطی قرار دارد.
معاون راهبرد و توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران گفت: همکاری راهبردی با ذینفعان کلیدی، ارائه خدمات نوآورانه و با کیفیت به مشتریان و ارتقای عملکرد در بخش فناوری اطلاعات و شبکه، از اهداف راهبردی این شرکت است.
وی افزود: طبق بررسیهای اتحادیه بینالمللی ارتباطات راه دور (ITU) در سال ۲۰۱۵، شرکت مخابرات ایران در شاخص تلفن ثابت از نظر تعداد مشترکان، رتبه هفتم در جهان و اول در خاورمیانه و در شاخص موبایل، از نظر مشترکان رتبه ۲۱ در جهان و اول در خاورمیانه را دارد.
ملک جعفریان اظهار داشت: تا پایان سال ۱۳۹۴ خطوط تلفن همراه مشترکان به بیش از ۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار خط، پورت مشترکان دیتا به بیش از ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار و خطوط ثابت مشترکان به بیش از ۳۰ میلیون خط رسیده است.
وی با بیان اینکه تعداد پورتهای اینترنت پرسرعت بهره برداری شده توسط شرکت مخابرات ایران بین سال های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ بیش از ۴۱ برابر شده است، ادامه داد: درحالی که تا سال ۱۳۸۸ تنها ۹۸ هزار پورت اینترنت پرسرعت در کشور نصب شده بود، در پایان سال ۹۴ این رقم به بیش از ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار پورت رسیده است. این افزایش، از رشدی ۱۸ درصدی نسبت به سال ۹۳ حکایت دارد.
معاون شرکت مخابرات ایران سهم مخابرات در بازار ADSL را ۶۲ درصد در پایان سال ۹۴ اعلام کرد و گفت: این سهم در پایان سال ۹۰ حدود ۴۱ درصد بوده است.
وی از سرمایه گذاری ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی طی ۶ سال اخیر در شبکه مخابراتی کشور خبر داد و گفت: مجموع ارقام پرداختی شرکت مخابرات ایران به دولت از سال ۱۳۸۷تا پایان سال ۱۳۹۴ بیش از ۲۳۸ هزار میلیارد ریال بوده است.
ملک جعفریان از برنامههای توسعهای و آتی شرکت مخابرات ایران با اعتباری بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان خبر داد و گفت: این برنامهها با امضا دو قرارداد مهم در سال جدید وارد مرحله اجرایی شده است.
وی ساماندهی نحوه تعامل با شرکتها و اپراتورهای دارای پروانه در راستای ارائه امکانات پایه، یکپارچه سازی ساختار شرکتهای مخابرات استانی، هم افزایی حداکثری ثابت و سیار، توسعه توانمندیها و پیاده سازی نظامهای انگیزشی، توسعهای و مشارکتی را از جمله این برنامهها برشمرد.