۰
plusresetminus
چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۲۹

تجدیدنظر راهبردی در خصوص گوگل‌فایبر

ایتنا – با توجه به زمان و سرمایه کلان مورد نیاز برای فناوری فیبر، گوگل‌فایبر به بازنگری راهبرد خود پرداخته و به‌تازگی تصاحبی انجام داده تا بتواند در آینده منابع لازم برای گسترش سرویس خود را کاهش دهد.
تجدیدنظر راهبردی در خصوص گوگل‌فایبر


در حدود چهار سالی که گوگل سرویس اینترنت گیگابیت خود با نام «گوگل‌فایبر» را راه‌اندازی کرده است، مایل است آن را به پنج عرصه متروی دیگر نیز گسترش دهد. این سرویس اینترنتی و تلویزیونی اکنون بخشی از مجموعه «سرمایه‌گذاری‌های مطمئن» در شرکت آلفابت محسوب می‌شود که در سه‌ماهه دوم مالی، درآمدی معادل با ۱۸۵ میلیون دلار داشت.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از toptechnews، علیرغم صدها میلیون دلار سرمایه‌گذاری گوگل در تصاحب و ایجاد شبکه فیبری، هنوز هم استقبال چندانی از این فناوری به‌عمل نیاورده است.
در واقع، بررسی منطقه‌ای به‌منظور امکان‌سنجی و سپس کندن جاده‌ها و عرضه فیبر به خانه، کاری زمان‌بر و هزینه‌بر می‌باشد و به همین دلیل است که فایبر به بازنگری راهبرد خود پرداخته و به‌تازگی تصاحبی انجام داده تا بتواند در آینده زمان و سرمایه مورد نیاز برای گسترش سرویس خود را کاهش دهد.

گفتنی است آلفابت در ماه ژوئن(تیر) شرکت کوچک و فراهم‌کننده خدمات اینترنتی پرسرعت با نام WebPass را خریداری کرد. آنچه که شرکت وب‌پس را جالب توجه می‌کند، فناوری بی‌سیم آن است که اینترنت را برای مثال با استفاده از آنتن متصل به یک خط فیبر، به ساختمان‌ها هدایت می‌کند.
فناوری وب‌پس، قبل از به‌کارگیری فیبر، میزان لازم آن را کاهش می‌دهد و این دقیقاً چیزی است که خود گوگل‌فایبر هم از آغاز سال جاری میلادی، سرگرم کار روی آن بوده است.


آلفابت در مورد اعداد و ارقام مالی مربوط به گوگل‌فایبر چیز زیادی فاش نمی‌کند و بیشتر به‌طور کلی و در مورد مجموعه «سرمایه‌گذاری‌های مطمئن» سخن می‌گوید. گفتنی است در سه‌ماهه گذشته، هزینه‌های سرمایه‌ای صرف شده برای این مجموعه به ۲۸۰ میلیون دلار رسید، در حالی که این رقم در دوره مشابه سال قبل، ۲۳۲ میلیون دلار بود. همچنین، در سال گذشته، شرکت آلفابت ۸۶۹ میلیون دلار برای مجموعه سرمایه‌گذاری‌های مطمئن صرف کرد.

اعداد و ارقام بالا، حاکی از سرمایه‌گذاری‌های رو به رشد در کسب‌وکار فیبر هستند. بنابراین، جای تعجب نیست که فیبر گران‌قیمت باشد. گفته می‌شود شرکت‌های ورایزون و AT&T نیز در طی چند سال گذشته، به‌منظور گسترش سریع شبکه‌های پهن‌باند خود، در این بخش میزان قابل توجهی سرمایه‌گذاری کرده‌اند.
 
کد مطلب: 45079
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ