سال ۲۰۱۶ یکی از سالهای پر افت و خیز در دنیای تکنولوژی بود؛ از اتفاقات مهم امنیتی در فضای سایبر، تا ابداعات و نوآوریهای تازه که برخی موفق شده و برخی ناکام ماندند، طیفی از تحولات سال گذشته را دربرمیگیرد.
بنا به گزارش یکی از شرکتهای امنیت سایبری، یکی از روندهای رو به رشد در این سال، افزایش تعداد حملات سایبری بوده است که منجر به چندین میلیارد دلار خسارت شد، و آمار ضررهای پیشبینی شده چیزی حدود شش میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۱ خواهد بود. عواقب مالی و جرایم اینترنتی در سال ۲۰۱۶ نیز به طور چشمگیری افزایش یافته و رخدادهای مهم را دربرگرفته است.
به گزارش
ایتنا از
رایورز به نقل از تاپ تک نیوز، سایر حملات عمده در سالی که گذشت شامل حملات سایبری به دراپ باکس (Dropbox) و یاهو بود که مورد اخیر همچنان یکی از تهدیدآمیزترین حملات سایبری در شرکت ورایزون میباشد.
هوش مصنوعی، دقیقتر شدتقریباً تمام شرکتهای فعال در عرصه به فناوری، اطلاعیههای عمدهای در ارتباط با هوش مصنوعی در همین سال ارائه دادند. برای نمونه، وقتی گوگل گوشیهای هوشمند خود را در ماه اکتبر روانه بازار کرد، سوندار پیچار، مدیرعامل شرکت اعلام نمود: فناوری این گوشیهای هوشمند، همچون تحولی به سمت دنیای مدرن است.
پیشبرد خودروهای بدون رانندهتکنولوژی نوین مربوط به حمل و نقل نیز در سال ۲۰۱۶ پیشرفت بسیار نموده است. هم سازندگان اتومبیل و هم شرکتهای فناوری، خوردوهایی اتوماتیک روانه بازار کردند. اما آنچه مهم به نظر میرسد، تعدد زیاد شرکتهای فعال این عرصه است که روز به روز هم بر شمارشان افزوده میشود و جالب اینکه این شرکتها را صرفاً خودروسازها تشکیل نمیدهند، بلکه تعدادی از شرکتهای آی.تی بزرگ به این صنعت روی آوردهاند.
ادغام زیرساختها و همکاریروند رو به رشد دیگر در سال ۲۰۱۶، شامل تغییر رو به جلو به سمت زیرساختهای همگرا بوده است. نمونههای آن را در فناوری لپتاپ Dell، VCE، EMC و مایکروسافت میبینیم. همکاریهای متقابل در برنامههای فیسبوک، اپل و یا سختافزارها و نرمافزارهای هوآوی (Huawei) و یا گوگل، کاملاً نمایان است. همزمان با فناوری نسل جدید، باید شاهد روندهای رو به افزایشی از جانب کمپانیهای معتبر همچون مایکروسافت، گوگل و یا اینتل باشیم.