ظرفیت ترانزیت شبکه ارتباطات کشور به ۵۶۰ گیگابیت رسید
ایتنا- مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ترانزیت پهنای باند بینالملل در شبکه ارتباطات کشور از ۱۰۰ گیگابیت در ابتدای سال ۹۵ به ۵۶۰ گیگابیت در پایان سال رسید.
محمدجواد آذری جهرمی از پیگیری اجرای قانون برنامه ششم توسعه در راستای افزایش ۶۰ برابری ظرفیت ترانزیت ارتباطات بینالملل و ایجاد شرکت جدید ترانزیت ارتباطات به عنوان برنامه های سال ۹۶ خبر داد.
وی که در دیدار نوروزی با کارکنان شرکت ارتباطات زیرساخت سخن میگفت به تلاشهای صورت گرفته طی ۳ سال اخیر برای ایجاد شبکه ارتباطی پایدار و با کیفیت در کشور اشاره کرد و اظهار داشت : امروز همه ارکان زندگی ما با فناوریهای اطلاعات گره خورده است و بهبود زندگی مردم تحت تأثیر رشد فناوری در کشور نمایان است.
آذری جهرمی با بیان اینکه کاربردهای فناوری اطلاعات در جامعه در حال شفاف شدن است ، خاطر نشان کرد: هم اکنون شاهد استفاده مردم از خدمات مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات هستیم. امروز شاهد آن هستیم که صف های طولانی برای پرداخت قبوض ، خرید دفترچه کنکور و انتخاب رشته به مدد دولت الکترونیک حذف شده است و ۵۱ درصد مردم در سالی که گذشت در سرشماری نفوس و مسکن با استفاده از اینترنت، اطلاعاتشان را ثبت کردند.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به ظرفیت های ایجاد شده با اجرای پروژه توسعه لایه انتقال (تلاش۳) گفت : با اجرای این پروژه ظرفیت شبکه زیرساخت در لایه انتقال از ۴ ترابیت به ۱۰ ترابیت افزایش یافت و با ایجاد مراکز تبادل داده (NIX) در ۷ شهر شاهد افزایش دسترسی به شبکه ارتباطی امن ، پایدار و با کیفیت به عنوان زیرساخت دولت الکترونیک هستیم.
معاون وزیر ارتباطات بهینه سازی ظرفیتهای موجود در شرکت ارتباطات زیرساخت ، مدیریت منابع و هزینه ها و توقف پروژه های غیر ضرور را از جمله اقدامات صورت گرفته در سال ۹۵ عنوان کرد و گفت: شبکه ملی اطلاعات یکی از تکالیف مهم ما بود که به عنوان مدل توسعه این بخش مد نظر قرار گرفت . چرا که با حرکت زندگی نوین بشر به سمت شبکههای مجازی، شبکه ملی اطلاعات فرهنگ ، اقتصاد، اشتغال و امنیت ما را تحت تأثیر قرار میدهد.
وی با اشاره به وجود نیروی انسانی متخصص در این حوزه که به دلیل نبود بازار کار ، جذب شرکتهای فناوری خارجی شدهاند اضافه کرد: بازار ما در دست گوگل، مایکروسافت و اپل است. این در حالی است که با وجود تولید محتوا، میتوان شاهد منابع عظیم اشتغال در کشور باشیم.
آذری جهرمی کاهش قیمت پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت را با هدف کاهش قیمت سرویسهای بومی مبتنی بر بستر شبکه ملی اطلاعات و ایجاد اشتغال برای جوانان عنوان کرد و گفت : ما فقط نمی توانستیم به فکر درآمدزایی باشیم و به همین دلیل با این کاهش قیمت از یک سوم درآمدمان که مبلغی حدود ۶۴۰ میلیارد تومان بود چشم پوشی کردیم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از افزایش درآمدزایی ترانزیت ارتباطات کشور خبر داد و تأکید کرد: ترانزیت ارتباطات از ۱۰۰ گیگابیت در ابتدای سال ۹۵ به ۵۶۰ گیگابیت در پایان سال رسیده و این مسأله افزایش درآمد در این بخش را به دنبال داشته است.
وی با اشاره به موقعیت استراتژیک ایران در ترانزیت ارتباطات بینالملل خاطر نشان کرد، بسیاری با نگاه اقتصادی و انگیزه های سیاسی به دنبال دور زدن ترانزیت ارتباطات از خاک ایران هستند که تاکنون اجازه این اقدام را به آنها ندادیم.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه مطابق با قانون برنامه ششم توسعه باید ظرفیت ترانزیت ارتباطات بینالملل با افزایش ۶۰ برابری به ۳۰ ترابیت برسد، گفت: در سال ۹۶ با ایجاد شرکت جدید در این زمینه سرمایه گذاری و فعالیت بخش خصوصی، ابزار تحقق این هدف را فراهم میکنیم.
وی پیگیری تغییر اساسنامه و نام شرکت ارتباطات زیرساخت، اصلاح ساختار، صرفه جویی و مدیریت هزینهها و رسیدگی حل مشکلات کارکنان و پرسنل این شرکت را از دیگر برنامههای مدنظر برای سال ۹۶ عنوان کرد.
افغانستان رو به عراق وصل میکنه
روسیه استراتژیک هست که اروپا رو به چین و هند و کشورهای پرجمعیت شرق آسیا وصل میکنه