۰
plusresetminus
شنبه ۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۳۳

خسارت میلیونی تبلیغات آنلاین

ایتنا- به تازگی از کلاهبرداری بزرگی در تبلیغات آنلاین پرده‌برداری شده که به ویژه در آمریکا، به تجارت‌ها خسارت ۱.۳ میلیون دلاری وارد کرده است.
خسارت میلیونی تبلیغات آنلاین
 
به تازگی از کلاهبرداری بزرگی در تبلیغات آنلاین پرده‌برداری شده است که به ویژه در آمریکا، به تجارت‌ها حدود ۱.۳ میلیون دلار در روز خسارت می‌زند.

به گزارش ایتنا از مهر، طبق مقاله منتشر شده توسط شرکت تکنولوژی تبلیغاتی ادفرم، در طول ۸ هفته گذشته، هزاران شرکت تبلیغاتی در معرض بات‌هایی قرار گرفته‌اند که ورژن غیرواقعی‌ از وب‌سایت آنها می‌سازند. با این تکنیک، ایجاد دامنه تقلبی (دامین اسپوفینگ) می‌گویند.

برندها سهوا در این سایت‌های جعلی، فضای تبلیغاتی را خریداری می‌کنند؛ اما تبلیغات آنها فقط توسط برنامه‌های کامپیوتری دیده می‌شوند نه انسان‌ها. به این ترتیب، برندها پول خود را هدر داده‌اند و شرکت‌های تبلیغاتی هم به دلارهای مربوط به این تبلیغات دست پیدا نمی‌کنند.

شرکت ادفرم اشاره می‌کند که سایز این بات جدید که به آن هایپ‌بات می‌گویند، ۳ تا ۴ برابر سایز مس‌بات است که در دسامبر ۲۰۱۶ میلادی، توسط شرکت وایت آپس کشف شده بود. گفته می‌شد مس‌بات در روسیه شروع به کار کرده بود و از شبکه‌ای از بات‌های کامپیوتری استفاده می‌کرد تا این‌طور نشان دهد که یک ویدیوی تبلیغاتی، روزانه ۳۰۰ میلیون بار دیده شده است.

شرکت ادفرم تخمین می‌زند هایپ‌بات روزانه بین ۲۶۲۰۰۰ دلار تا ۱.۲۸ میلیون دلار به تجارت‌ها ضرر بزند. این شرکت اضافه می‌کند: مشتریانی که از پلت‌فرم ادفرم استفاده می‌کنند، با هزینه ماهیانه ۱۰۰۰ دلار تحت محافظت قرار می‌گیرد.

این شرکت کشف خود را بدترین و بزرگترین شبکه باتی می‌داند که تا به حال به صنعت تبلیغات دیجیتال آسیب زده‌ است. هایپ‌بات، ترافیک جعلی‌ برای بیش از ۳۴۰۰۰ وب‌سایت ایجاد کرده است. در ماه سپتامبر فایننشال تایمز متوجه شد در بیش از ۱۰ سایت که خود را به جای اف‌تی دات کام جا زده‌اند، تبلیغات پذیرفته می‌شده است.
کلاهبرداری در زمینه تبلیغات آنلاین یک معضل همه‌گیر و گسترده است و تخمین زده می‌شود امسال به شرکت‌های سراسر جهان ۱۶.۴ میلیارد دلار خسارت زده باشد.
کد مطلب: 51074
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ