حسین فلاح جوشقانی در جمع خبرنگاران گفت: براساس اعلام شکایت مردم از پیامکهای تبلیغاتی مزاحم که از طریق سیم کارتهای شخصی ارسال می شوند، حدود ۴ هزار سیم کارت تاکنون قطع سرویس شدهاند.
به گزارش
ایتنا از مهر، وی با بیان اینکه اخیرا وزیر ارتباطات دستور ویژه داد که بازهم شرایط را برای اعلام شکایت مردم از مزاحمتهای پیامکهای تبلیغاتی تسهیل کنیم، افزود: امیدواریم به زودی حداقل های باقی مانده از این سیمکارتها نیز شناسایی و مسدود شوند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه این سیم کارتها صرفا با هدف ارسال پیامک انبوه خریداری می شوند، اضافه کرد: مسدود کردن سرویس پیامک این سیمکارتها به معنای قطع ارتباطشان تلقی می شود.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه حدود ۱۵۰ هزار شکایت از پیامکهای تبلیغاتی مزاحم به سامانه ۱۹۵ ارسال شده است، توضیح داد: بخشی از این شکایات با فرمت اشتباه ارسال شده است و تنها ۵۰ درصد آنها برای بررسی مجاز شناخته شد که مورد بررسی قرار گرفت.
فلاح جوشقانی گفت: بررسی شکایات دریافتی از سیم کارتهای مزاحم ارسال کننده پیامک تبلیغاتی به این نحو است که اگر تعداد شکایات از یک سیم کارت به ۵ مورد برسد و بررسیها نیز نشان دهد که شماره مورد نظر در ۳ روز گذشته به ارسال پیامک انبوه با آستانه ۴۰۰ پیامک اقدام کرده است و مکالمه صوتی نیز نداشته باشد، مشمول قطع سرویس خواهد شد.
وی ادامه داد: صرفا با دریافت یک شکایت از یک پیامک، اقدام به قطع ارتباط نمی کنیم چرا که ممکن است فردی با هدف شخصی، اقدام به اعلام شکایت از یک شماره کرده باشد. ما باید به این اطمینان برسیم که سیم کارت مدنظر صرفا برای ارسال پیامکهای تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرد که با روشهای مختلف نرم افزاری به این نتیجه خواهیم رسید.
بررسی دستور هیات دولت برای ایجاد اپراتور دولت الکترونیک
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ابلاغ مصوبه دولت برای ایجاد اپراتور خدمات دولت الکترونیک خبر داد و گفت: مصوبه هیات وزیران به تازگی به وزارت ارتباطات ابلاغ شده و ما درحال بررسی ابعاد اجرای آن هستیم.
وی گفت: این مصوبه برای ایجاد اپراتور خدمات دولت الکترونیک از نظر ابعاد اقتصادی و فنی باید مورد بررسی قرار گیرد و در این زمینه مذاکرات را با سازمان فناوری اطلاعات ایران پیگیری خواهیم کرد.