شهرهای هوشمند ۱۲۵ ساعت در زمان شهروندان صرفهجویی میکنند
ایتنا - رانندهها در شهرهای هوشمند میتوانند به کمک اینترنت اشیا و سیستمهای ردیاب ماهوارهای، سالانه 60 ساعت در زمان خود صرفهجویی کنند.
امروزه استفاده از فناوریهای گوناگون نوین مبتنی بر تکنولوژی اطلاعات، در مدیریت امور شهری و نیز رفع و رجوع نیازهای روزمره شهروندان، به تدریج مفهوم جدیدی به نام "شهر هوشمند" را شکل داده و در حال گسترش در میان شهرهای مهم جهان است.
مرکز تحقیقاتی «جونیپر ریسرچ» در تازهترین گزارش خود اعلام نموده است شهرهای هوشمند به طور میانگین میتوانند در طول یک سال، 125 ساعت در زمان هر یک از شهروندان خود صرفهجویی کنند.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از آیتیپی، مطالعات این مرکز تحقیقاتی نشان داده است که صرفهجویی در زمان شهروندان شهرهای هوشمند از طریق کاهش ترافیک جادهای، ارائه خدمات بهتر درمانی، افزایش کیفیت زندگی، ارتقاء سطح تولید و بهبود امنیت عمومی صورت میگیرد.
این مطالعه به صورت ویژه به شهرهای هوشمند شیکاگو، لندن، نیویورک، سانفرانسیسکو و سنگاپور اشاره داشت و گزارش نهایی آن با عنوان زیر منتشر شده است:
«شهرهای هوشمند چه مزایایی برای شهروندان به همراه دارند؟»
«ویندزور هولدن» مدیر مرکز تحقیقاتی جونیپر در این خصوص گفت: «تحلیلهای صورت گرفته روی زیرساختهای شهرهای هوشمند تأکید داشتهاند تا بتوان دنیای داده-محور را در آینده بنا نمود.»
به گفته وی: «نمیتوانیم به همه مزایایی که شهرهای هوشمند برای انسان فراهم میسازند، اشاره کنیم. بدیهی است که ارتباطات نزدیکتر، خدمات گستردهتر و فرآیندهای کاری آسانتر میتوانند نحوه زندگی بشر در دهههای پیشرو را تغییر دهند.»
این بررسی همچنین نشان داد رانندهها در شهرهای هوشمند میتوانند به دنبال دور شدن از ترافیکهای جادهای و عدم مشکل در یافتن جای پارک به کمک اینترنت اشیاء و سیستمهای ردیاب ماهوارهای، سالانه 60 ساعت در زمان خود صرفهجویی کنند.
همچنین گفته شده است که خدمات درمانی دیجیتالی میتواند باعث صرفهجویی 10 ساعته در عمر مردم شود، خدمات دولتی دیجیتالی 21 ساعت در زمان سالانه افراد صرفهجویی میکند و دیگر بخشها نیز هر کدام به نوعی در این زمینه اثرگذار خواهند بود.