۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۱۰

مدیاتک طرح اولیه گوشی نمونه 5G خود را تولید کرد

ایتنا- مدیاتک، طرح اولیه گوشی نمونه مبتنی بر فناوری 5G خود را تولید کرد که دارای یک فن است اما بر مبنای گزارش منابع مختلف، در نسخه نهایی این گوشی، هیچ پروانه یا فنی به کار نرفته است.
مدیاتک طرح اولیه گوشی نمونه 5G خود را تولید کرد
روزبروز داریم به راه‌اندازی شبکه‌های نسل پنجم یا به اختصار 5G نزدیک می‌شویم. قرار است که اواخر سال 2018 یا اوایل سال 2019 این شبکه‌ها راه‌اندازی شوند و سازندگان دستگاه‌های مختلف سعی می‌کنند که شکل گوشی‌های هوشمند جدید 5G خود را تعیین و تعریف کنند.
یکی از این شرکت‌ها مدیاتک است که یک شرکت طراح محصولات نیمه‌هادی برای کاربردهای بی‌سیم، رسانه دیجیتال و پردازنده است.
 
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از ونچربیت، مدیاتک “MediaTek” که یک شرکت تایوانی فعال در زمینه ساخت تراشه 5G است، در زمینه مورد بحث خود را رقیب شرکت‌هایی مانند کوالکام، سامسونگ، هواوی و اینتل می‌داند و به تازگی آخرین نسخه مودم نسل پنجم “Helio M70” را عرضه کرده است.
لازم به ذکر است که در درون یکی از گوشی‌های 5G تولیدی خود هم یک پروانه یا فن قرار داده است که کل گوشی با این فن خنک می‌شود.
 
ظاهر نمونه اولیه گوشی مدیاتک بزرگ است چون برای تست و آزمایش ساخته شده است و نسخه نهایی تلقی نمی‌شود و به همین خاطر نباید فرض را بر این گذاشت که نسخه نهایی گوشی‌هایی که از “Helio M70” استفاده می‌کنند، از جنس پلاستیک یا با سایز بیش از اندازه بزرگ هستند.
 گوشی مدیاتک

هیچ شخصی دوست ندارد که گوشی در دست داشته باشد که بیش از اندازه بزرگ است و در کنار این خصوصیت، یک فن هم در درون خود داشته باشد.
حتی اگر سرعت انتقال داده “Helio M70”، 50 گیگابیت بر ثانیه باشد، باز هم باید حتما از خصوصیات ظاهری مناسبی برخوردار باشد تا مقبول همه افراد جامعه قرار گیرد.
 
از اوایل سال 2018 مشخص شده است که نخستین دستگاه‌های 5G نسبت به مدل‌های قدیمی‌تر 4G به توان و برق بسیار بیشتری نیازمند هستند و به همین خاطر نمونه‌های اولیه دستگاه‌های مورد بحث، باید حتما به یک خنک‌کننده مجهز شود تا بتواند در برابر خنک‌سازی باتری این گوشی‌ها پاسخگو باشد.
 
کد مطلب: 54029
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ