ایتنا- گوگل و سایر گروههایی که روی پروژه استفاده از شبکههای عصبی در مقایسه تصاویر کار میکردند، به ابزاری دست یافتند که این امر را برای آنها آسان میکرد و سپس نام پیکسلدرایو برای این ابزار انتخاب شد.
هوش مصنوعی به پیکسلدرایو کمک فراوانی کرده است و یکی از این کمکها، برش سایز تصاویر بدون تأثیرگذاری بر کیفیت عکس است.
نمونه طرحهای مقایسه، داده را از فایلها جدا مینماید و وقتی صحبت از تصاویر و عکسها به میان میآید، باید گفت که نتایج به صورت لکهلکه، درجهبندی رنگ و به صورت کلی دارای خصوصیات رنگی است.
یکی از آزمایشهای موجود این است که با گوشی خود، یک اسنپشات بگیرید و در فیسبوک یا توییتر آپلود کنید. تصویر مذکور را دانلود کنید و آن را با تصویر اصلی مقایسه کنید و تفاوت فاحش را ملاحظه نمایید.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از ونچربیت، میگل تیزرا و فرانسیس داومت، بنیانگذاران پیکسلدرایو، ادعا کردند: «راهی برای کاهش سایز تصاویر وجود دارد که در این روش، هیچ نیازی به کاهش کیفیت تصویر نیست.»
پیکسلدرایو، یکی از ابزارهای هوش مصنوعی مبتنی بر وب است که سایز تصاویر را تا ده درصد سایز اولیه آنها کاهش میدهد.
پیکسلدرایو بر اساس پژوهشهای گوگل توسعه پیدا کرد.
گوگل و سایر گروههایی که روی پروژه استفاده از شبکههای عصبی در مقایسه تصاویر کار میکردند، به ابزاری دست یافتند که این امر را برای آنها آسان میکرد و سپس نام پیکسلدرایو برای این ابزار انتخاب شد.
داومت در یک مصاحبه تلفنی اعلام کرد: «قرار ما بر این است که یک مشکل کلی را با استفاده از ابزاری که در دست داریم، حل کنیم. تمامی افراد تا حدودی به این فضا علاقهمند هستند و با افزایش نیاز به پهنای باند و ذخیره ابری، هر چه بتوانیم فایلها را به صورت هوشمند فشرده کنیم، مسلما بهتر خواهد بود.»
پیشبینی میشود که از سال 2012 تا 2020، مقدار داده تولیدشده از 40 زتابایت هم تجاوز کرده است.
40 زتابایت چیزی حدود 5200 گیگابایت محسوب میشود و به همین خاطر است که پیشبینی میشود که ارزش بازار ذخیره ابری از 30.70 میلیارد دلار در سال 2017، به 88.91 میلیارد دلار در سال 2022 برسد.