۱
۰
plusresetminus
شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۵:۰۰

با بازیافت زباله‌های پلاستیکی جهان می‌توان اپل و مایکروسافت را خرید

ایتنا- در 18 دسامبر سال 2018 مشخص شد که 90.5 درصد پلاستیک‌ها در جهان بازیافت نمی‌شود. آمار جهانی واقعیت عجیبی را بیان کرد. در صورتی که بتوان این حجم عظیم از پلاستیک‌های جهان را بازیافت کنیم، ثروت عظیمی به دست خواهد آمد.
با بازیافت زباله‌های پلاستیکی جهان می‌توان اپل و مایکروسافت را خرید
اگر بخواهیم نگاهی کلی به مسائل و موضوعات موجود در جهان بیندازیم، به وضوح خواهیم دید که 6.3 میلیارد تن ضایعات پلاستیکی در طی 60 سال اخیر در جهان به وجود آمده و جمع شده است و مساحت وسیعی از کره خاکی ما را به خود اختصاص داده است.
اگر روند جمع اوری زباله پلاستیکی و عدم بازیافت آن ادامه پیدا کند، تا سال 2050، این مقدار به 12 میلیارد تن خواهد رسید.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از کانورسیشن، بر اساس مطالعاتی که در سال 2015 انجام شد، نشان داد که تا سال 2018، معادل 7.2 تریلیون کیسه مواد غذایی از ضایعات پلاستیکی جمع خواهد شد.
پس در طول 60 سال، 8.3 میلیارد تن زباله تولید شده است که 6.3 میلیارد تن آن پلاستیک است و 90.5 درصد آن (5.7 تن) بازیافت نشده است.
 
در صورتی که بتوان این حجم از زباله‌های پلاستیکی موجود در محیط زیست را به منابع مالی تبدیل کرد، این امکان فراهم بود که چند مورد از بزرگ‌ترین کسب و کارهای دنیا را خریداری کرد.
اگر برای ساخت هر بطری پلاستیکی 3.25 سنت لازم باشد، می‌توان تخمین زد که یک کیسه مواد غذایی حدود 1 دلار آمریکا محصولات پلاستیکی در خود جای می‌دهد.
 بازیافت زباله

بنابراین 7.2 تریلیون کیسه مواد غذایی معادل 7.2 تریلیون دلار می‌شود. با این پول می‌توان چیزهای زیادی خریداری کرد.
شرکت‌های اپل، آمازون، گوگل، مایکروسافت، والمارت، فیس‌بوک، بانک آمریکا، ویزا، اینتل، بوئینگ، تیم‌های NFL، تیم‌های MLB و تمامی تیم‌های فوتبال لیگ برتر انگلستان فقط بخشی از مواردی است که می‌توان با است پول خریداری کرد.
 
اگر شخصی بتواند تمامی مواد پلاستیکی موجود در کره زمین را گردآوری و بازیافت کند، ثروتمندترین شخص جهان خواهد شد.

یکی از سخت‌ترین جنبه‌های آمار، باورپذیر کردن اعداد و گنجاندن آنها در ذهن است. بسیاری از ما تاکنون نمی‌دانستیم که چه منابع مالی عظیمی را وارد محیط زیست خود می‌کنیم.
 
کد مطلب: 55384
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
France
اگر هزینه جمه آوری، دسته بندی، حمل و نقل و ... را حساب نکنید بله اما با این هزینه ها هیچ سودی ندارد، به همین دلیل بیشتر در شهرهای بزرگ که کارخانه ها هم موجود هستند انجام می شود و به علاوه با دستگاه های بزرگ سورتر
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ