خطر ابتلا به دیابت حتی با مصرف دو وعده گوشت قرمز در هفته
ایتنا - بر اساس یک مطالعه جدید، خوردن بیش از یک وعده گوشت قرمز در هفته ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
یک مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که بیش از یک وعده گوشت قرمز در هفته میخورند، نسبت به دیگران که کمتر در مصرف گوشت افراط میکنند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.
بر اساس یک مطالعه جدید، خوردن بیش از یک وعده گوشت قرمز در هفته ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
بهنوشته نشریه پزشکی Everyday Health؛ برای این مطالعه، محققان دادههای سلامتی تقریباً ۲۱۷ هزار نفر را بهمدت ۳۶ سال مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. در این مدت بیش از ۲۲ هزار نفر از شرکتکنندگان به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.
بر اساس نتایج مطالعه منتشرشده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، شرکتکنندگانی که بیشترین مصرف گوشت قرمز را داشتند، ۶۲ درصد بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند.
احتمال ابتلا به این بیماری در افرادیکه بیشترین گوشت قرمز فرآورینشده را مصرف کردند، در مقایسه با افرادیکه کمترین میزان مصرف را داشتند، ۴۰ درصد بیشتر بود.