ایتنا - یک پزشک متخصص میگوید برخی عادتهای غلط و رژیمهای غذایی ناسالم باعث ایجاد انواع سرطان میشود و برای مقابله با آن بهتر است از غذاهای سالم استفاده شود.
دکتر آلا گوبینا، متخصص گوارش اهل روسیه، میگوید: رژیم غذایی متعادل به شدت بر وضعیت بدن تأثیر میگذارد، بنابراین برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، باید از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید که حاوی مواد مغذی خاصی باشد.
آژانس خبری نووستی روسیه به نقل از این متخصص نوشت فهرستی از مواد غذایی وجود دارد که خطر ابتلا به تومورهای بدخیم را ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش می دهد:
- میوهها
-سبزیجات
- حبوبات
- گوشتهای غیرچرب
- مرغ
-ماهی
- تخم مرغ
- پنیر توفو
- آجیل
- دانه
- غلات کامل
- شیر
- ماست
- پنیر
- مواد مشابهی که حاوی چربی کم هستند