شهر هوشمند نئوم از «اوتامو» برای میزبانی هنرمندان بزرگ جهانی رونمایی کرد
ایتنا - بر اساس بیانیه نئوم، اوتامو با ترکیب زیبایی طبیعی و فناوری، به گونهای طراحی شده است که در آن هنر و معماری به طور هماهنگ با یکدیگر ترکیب میشوند و تجربهای ویژه را برای بازدیدکنندگان رقم میزند.
ابرپروژه نئوم عربستان سعودی از تازهترین پروژه خود با نام «اوتامو» (Utamo) بهعنوان «فضای برگزاری رویدادها و اجراهای خلاقانه و چندمنظوره» رونمایی کرد. این فضا قرار است با داشتن سالنهای ویژه و رستورانهایی مطابق با بالاترین کیفیت روز جهان، به یکی از منحصربهفردترین فضاهای برگزاری مراسم مختلف در دنیا تبدیل شود.
در بیانیه شهر آیندهنگر نئوم درباره پروژه اوتامو آمده است: «اختصاص فضایی در دل طبیعت و در امتداد خط ساحلی خلیج عقبه، محلی منحصربهفرد برای برگزاری رویدادهای موسیقی، نمایشگاهها و فعالیتهای هنری ایجاد میکند که صنعت سرگرمی سنتی را متحول خواهد کرد.»
بر اساس بیانیه نئوم، اوتامو با ترکیب زیبایی طبیعی و فناوری، به گونهای طراحی شده است که در آن هنر و معماری به طور هماهنگ با یکدیگر ترکیب میشوند و تجربهای ویژه را برای بازدیدکنندگان رقم میزند.
مهمانان حاضر در رویدادهایی که در اوتامو برگزار خواهد شد، قبل از رسیدن به تالار بزرگ و ورودی عظیم آن، از طریق مسیری طولانی از یک تفرجگاه با بیش از ۵۰ گونه درختچه، گیاه و گل عبور خواهند کرد.
در اطلاعیه نئوم درباره این طرح جدید تاکید شده است: «اوتامو با ترکیبی از واقعیت و فناوریهای دیجیتال، میزبان رویدادهایی خواهد بود که تعریف جدیدی از معیار سرگرمی خواهند داشت و میزبان اجراهایی از بزرگترین هنرمندان جهان خواهد شد.»
به گفته دستاندرکاران پروژه اوتامو، این فضا قرار است طوری ساخته شود که مناسب چیدمانها و اجراهای هنری گوناگونی باشد و بتواند با سیستمهای صوتی و تصویری پیشرفته، «تجارب حسی» مختلفی را برای بینندگان به ارمغان بیاورد.
آنها همچنین تاکید کردهاند که در راستای اهداف محیط زیستی شهر نئوم، طراحی و ساخت اوتامو کمترین دخالت در محیط اطراف را به همراه خواهد داشت.
پیش از این نیز هیئتمدیره نئوم از راهاندازی پروژه لیجا بهعنوان یک مقصد گردشگری در حاشیه خلیج عقبه خبر داده و اعلام کرده بود که این طرح جدید به تقویت و غنیتر کردن اکوتوریسم عربستان سعودی منجر میشود.
جزیره سنداله بهعنوان یک جزیره لوکس تفریحی، پروژه لاین که یک شهر خطی و نمایانگر آینده زندگی شهری است، تروجنا بهعنوان مقصد کوهستانی برای اسکی در فضای باز و بسیاری از پروژههای دیگر از مواردیاند که نئوم برای توسعه گردشگری عربستان سعودی در نظر گرفته است.
طرح ابرپروژه شهر نئوم که در سال ۲۰۱۷ معرفی شد، از جمله برنامههای شاهزاده محمد بن سلمان برای بازنگری در اقتصاد بزرگترین صادرکننده نفت جهان است.
برنامههای ولیعهد عربستان سعودی برای تبدیل یک منطقه دورافتاده در شمال غربی ساحل دریای سرخ به یک مرکز فناوری آیندهنگر که عناصر اصلی «چشمانداز ۲۰۳۰» را در بر میگیرد، محدودیتهای اجتماعی را کاهش و سرمایهگذاری در عربستان سعودی را افزایش میدهد.