هشت ارز مجازی که به سرعت در میان ایرانیها محبوب شد
ایتنا - در حالی که بازار ارزهای دیجیتال در یک سال گذشته با فراز و نشیب هایی روبرو بوده است، برخی از رمزارزها توانستهاند محبوبیت غیرمنتظرهای در میان سرمایهگذاران ایرانی پیدا کرده و سودهای کلانی را نصیب آنها کنند.
بر اساس آمارها، پِه پِه که یک ارز دیجیتال محبوب در میان کاربران شبکه های اجتماعی است، طی یکسال گذشته جهش قیمتی هزار و 330 درصدی را تجربه کرده که توجیه قابل قبولی برای کنجکاوی و علاقه ایرانیان به این "قورباغه شگفت انگیز" محسوب می شود.
خرید پِه پِه در خردادماه سال گذشته تنها 60 ریال هزینه داشت، اما اکنون هر واحد آن حدود 860 تومان ارزش دارد.
رمزارز شیبا نیز که مانند دوج کوین یکی از اصطلاحا "میم کوین" های محبوب به شمار می رود، در این مدت با افزایش قیمت 250 درصدی خود، توانسته طرفداران بسیاری در میان ایرانیان پیدا کند.
از دیگر رمزارزهای پرطرفدار می توان به دوج کوین با بازدهی 151 درصد، پولکادات با 51 درصد، ترون با 56 درصد و اتریوم با 130 درصد سود سالانه اشاره کرد که همگی بازدهی قابل توجهی برای سرمایه گذاران داخلی داشته اند.
کارشناسان، علاقه روزافزون ایرانیان به سرمایه گذاری در رمزارزها را ناشی از چند عامل کلیدی می دانند. نخست محدودیت های شدید در دسترسی به ابزارهای سنتی سرمایه گذاری و انتقال پول که موجب شده بسیاری به ارزهای دیجیتالی روی بیاورند.
عامل دیگر، ریسک پذیری و حس ماجراجویی بالای سرمایه گذاران جوان ایرانی است که آنها را به رمزارزهای نوظهور و پرنوسان سوق می دهد. معضل تورم صعودی و کاهش ارزش پول ملی نیز از دیگر دلایل مهم گرایش به بازار رمزارزهاست.
با این حال، کارشناسان همچنان بر ریسک بالای این بازار و لزوم مطالعه و آگاهی کافی قبل از ورود تاکید دارند. آنها هشدار می دهند سرمایه گذاری بی برنامه در این حوزه می تواند منجر به از دست رفتن کل سرمایه شود.
در همین حال، گمانه زنی ها درباره نحوه تعامل دولت بعدی با پدیده رمزارزها نیز ادامه دارد.
وقتی حرف از رشدهای خیره کننده میشه همه از سقوط های خیره کننده غافل میشن.
دلیل اقبال به این بازارها آرزوفروشی هست، به طور کلی در این بازارها پول از جیب ضعیف ها به جیب ثروتمندان سراریز میشه
دلیل اقبال به این بازارها آرزوفروشی هست، به طور کلی در این بازارها پول از جیب ضعیف ها به جیب ثروتمندان سراریز میشه