۰
plusresetminus
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۰۵:۰۱

متا به دنبال استفاده از انرژی اتمی برای دیتاسنترهای خود

متا تنها شرکت بزرگ فناوری نیست که به دنبال استفاده از انرژی هسته‌ای برای تأمین نیازهای هوش مصنوعی خود است. گوگل نیز اخیراً اعلام کرده بود که قصد دارد، با هدف افزودن 500 مگاوات انرژی هسته‌ای از SMRها، چندین راکتور در ایالات‌متحده بسازد.
متا به دنبال استفاده از انرژی اتمی برای دیتاسنترهای خود
شرکت متا برنامه‌های خود را برای استفاده از انرژی هسته‌ای جهت تأمین برق دیتاسنتر خود در ایالات‌متحده تأیید کرده است.

به گزارش ایتنا، این شرکت اعلام کرده که پیشنهاداتی از توسعه‌دهندگان انرژی هسته‌ای برای همکاری در این پروژه می‌پذیرد، با هدف افزودن بین یک تا چهار گیگاوات ظرفیت انرژی هسته‌ای "از اوایل دهه 2030".

متا با ارائه این پیشنهادها به دنبال یافتن شرکایی است که تجربه کار با «راکتورهای کوچک مدولار (SMR) یا راکتورهای هسته‌ای بزرگتر» را داشته باشند. گزارش‌های اکسیوس نشان می‌دهد که موقعیت جغرافیایی مکان‌های احتمالی این سایت‌های هسته‌ای برای این شرکت اهمیتی ندارد. پیش از این، متا برنامه‌هایی برای ساخت یک دیتاسنتر مبتنی بر انرژی هسته‌ای داشت، اما این برنامه‌ها پس از کشف یک گونه نادر از زنبورها در نزدیکی سایت موردنظر لغو شدند.

 

متا در بیانیه‌ای نوشت: «با توجه به نوآوری‌های جدید که پیشرفت‌های تکنولوژیکی مؤثری را در بخش‌های مختلف به ارمغان می‌آورند و از رشد اقتصادی حمایت می‌کنند، ما بر این باوریم که انرژی هسته‌ای می‌تواند توان بنیادی و پایدار را برای حمایت از نیازهای رشد شبکه‌های برق که دیتاسنترهای ما (زیرساخت فیزیکی که پلتفرم‌های متا با ابتکا به آن فعالیت می‌کنند) و همچنین جوامع اطراف آنها را تأمین می‌کنند فراهم آورد».

متا تنها شرکت بزرگ فناوری نیست که به دنبال استفاده از انرژی هسته‌ای برای تأمین نیازهای هوش مصنوعی خود است. گوگل نیز اخیراً اعلام کرده بود که قصد دارد، با هدف افزودن 500 مگاوات انرژی هسته‌ای از SMRها، چندین راکتور در ایالات‌متحده بسازد. همچنین در سال جاری، مایکروسافت اعلام کرد که می‌خواهد نیروگاه هسته‌ای Three Mile Island در پنسیلوانیا را برای توسعه هوش مصنوعی خود احیا کند.
کد مطلب: 82106
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ