ایتنا - شرکت مایکروسافت قصد دارد از پلاسمای بیماران بهبودیافته از بیماری کووید-19 استفاده و سایر مبتلایان را درمان کند.
شرکتهای مختلف دنیا از جمله شرکتهای فعال در زمینه فناوری دارند تمام تلاش خود را برای دستیابی به درمان بیماری کووید-19 که از ویروس کرونا ناشی میشود، میکنند. آنها بر این باور هستند که این بیماری میتواند ضربات سختی به اقتصاد جهانی وارد کند و به همین خاطر باید هر کس به سمت خودش برای از بین بردن این بیماری تلاش کند.
به گزارش ایتنا و به نقل از اوبرگیزمو، شرکت مایکروسافت از جمله شرکتهایی است که فعالیت شدیدی در مبارزه با بیماری کرونا دارد. شرکت اپل هم با تولید ماسک و محافظ صورت قصد دارد سهمی هر چند اندک در مبارزه با این بیماری داشته باشد. همکاری اپل و گوگل برای تولید اپلیکیشنهای رهگیری این بیماری هم معروف شده است.
شرکت مایکروسافت به تازگی اعلام کرده است که طرح جدیدی برای مبارزه با این بیماری دارد. آنها قصد دارد از ربات پلاسما یا “Plasma Bot” استفاده کنند. این ربات پلاسما در واقع یک ابزار غربالگری است که به بیمارانی که از بیماری کووید-19 بهبود یافتهاند، کمک میکند پلاسمای خون خود را برای درمان سایر بیماران مبتلا به بیماری کرونا اهدا کنند.
این شرکت اعلام کرد: «درمانهای مبتنی بر پلاسما تاکنون کارایی خوبی در درمان بیماریهای ویروسی تنفسی داشتهاند.» امید است که اقدامات این شرکت در برطرف کردن این بیماری موثر واقع شود. این شرکت برای مطالعه روی درمانهای مبتنی بر پلاسما از اتحاد پلاسمای “CoVIg-19” کمک گرفته است.
این ابزار غربالگری از کاربران چند سوال میپرسد تا از این طریق توانایی آنها برای اهدای پلاسما را ارزابی کند. در صورت توانایی فرد، اپلیکیشن او را به نزدیکترین مرکز معتبر جمعآوری پلاسما ارجاع میدهد.
تاکنون هیچ درمان مشخصی برای کووید-19 اعلام نشده است. برخی از داروها به درمان بخشی از علائم این بیماری کمک میکند ولی توان از بین بردن این ویروس را ندارد. چند واکسن هم در دست تولید است ولی در آینده و احتمالاً سال 2021 به بازار عرضه خواهد شد.