گوگل حالت جستوجوی عمیق جمینای را به ۴۰ زبان گسترش میدهد
گوگل اعلام کرد که حالت پژوهش عمیق جمینای (Gemini) را به ۴۰ زبان دیگر گسترش میدهد.
گوگل اوایل ماه جاری این حالت را راهاندازی کرد و به کاربران طرح پریمیوم گوگل وان (Google One) اجازه میدهد تا از یک دستیار تحقیقاتی مبتنی بر هوش مصنوعی بهرهمند شوند.
به گزارش ایتنا، این عملکرد عمیق به صورت چند مرحلهای عمل میکند، از ایجاد یک برنامه تحقیقاتی تا یافتن اطلاعات مرتبط. سپس، بر اساس اطلاعات دریافت شده، ابزار دوباره جستجو میکند تا مطلب مورد نظر را استخراج کند و پس از چند بار تکرار این فرآیند، گزارشی ایجاد میکند.
زبانهای پشتیبانی شده توسط جمینای شامل عربی، بنگالی، چینی، دانمارکی، فرانسوی، آلمانی، گجراتی، هندی، اندونزیایی، ایتالیایی، ژاپنی، کانادا، کرهای، مالایالام، مراتی، لهستانی، پرتغالی، سواحیلی، اسپانیایی، تامیلی، تلوگو، ثانی، اوکراینی و اردو است.
چالش اصلی گوگل یافتن منابع معتبر به زبان خاص و سپس خلاصهسازی آن بدون اشتباه در گرامر است. در گفتوگویی با تککرانچ (TechCrunch) در اوایل دسامبر، هیونجونگ چوی، مدیر مهندسی اپلیکیشن جمینای گفت که اگرچه شرکت دادههای تمیز و منابع قابل اعتماد را برای آموزش مدل استفاده میکند، اما نمای کلی هوش مصنوعی گوگل در زبانهای بومی مانند هندی معمولاً دارای نادرستیهایی در خلاصهها است.
چوی اظهار داشت: "ما معمولاً به منابع بومی دادهها اعتماد میکنیم و همچنین از جستجوی گوگل برای تأمین اطلاعات استفاده میکنیم. علاوه بر این، قبل از عرضه مدل ارزیابیها و بررسیهای واقعیت را در دادههای زبان بومی انجام میدهیم." او همچنین اشاره کرد که "دقت یا دریافت اطلاعات صحیح یک مشکل شناختهشده در تحقیقات هوش مصنوعی مولد است."
جول والتر، مدیر محصول برای بازارهای بینالمللی اپلیکیشن جمینای نیز گفت که گوگل برنامههای آزمایشی برای دریافت بررسیهای کیفیت از دیدگاه بومی دارد.
این هفته تککرانچ (TechCrunch) گزارش داد که یک شرکت پیمانکاری برای بهبود جمینای با ارزیابی پاسخها دستورالعملهایی از گوگل دریافت کرده که پیمانکاران دیگر مجاز به نادیده گرفتن پاسخهای درخواست نیستند.
پس از انتشار این گزارش، یکی از سخنگویان گوگل گفت که پیمانکاران نه تنها پاسخها را از نظر محتوا ارزیابی میکنند بلکه به سبک و فرمت آنها نیز توجه دارند.
با توجه به این تغییرات و گسترش زبانها در حالت تحقیق عمیق جمینای، انتظار میرود که کاربران بیشتری بتوانند از این ابزار هوش مصنوعی بهرهمند شوند و تجربهای کارآمدتر و دقیقتر داشته باشند.