گسترش بسترهاي مخابراتي به بهبود کيفيت ارايه خدمات منجر مي شود
محمدحسين واقف زاده در گفت وگو با ايرنا خاطرنشان کرد: با گسترش ارتباطات و فناوري اطلاعات در جهان زمينه مناسبي براي استفاده از آن براي ارايه خدمات گوناگون ايجاد شده که استفاده از آن مي تواند فوايد و مزاياي فراواني به همراه داشته باشد.
واقف زاده، از سرويس پيام کوتاه تا پيامک به عنوان يکي از بسترهاي مخابراتي که با ورود تلفن همراه به جوامع مورد استفاده قرار گرفته نام برد و افزود: با توجه به ويژگي هايي که پيام کوتاه دارد اگر بتوانيم براي ارايه بخشي از خدمات مورد نياز مردم از اين بستر استفاده کنيم به نحو چشمگيري از سفرهاي غيرضروري درون شهري و حتي بين شهري و همچنين مراجعات حضوري کاسته خواهد شد.
وي با اشاره به آمار استفاده از پيام کوتاه در جهان امروز گفت: به عنوان نمونه در کشور آلمان در ماه 200 ميليون پيام کوتاه منتقل ميشود و اين آمار در کل دنيا چيزي بالغ بر 550 ميليارد پيام کوتاه در ماه است که نشان از کاربردي بودن پيام کوتاه در انتقال مطالب دارد.
واقف زده، ضريب نفوذ استفاده از پيام کوتاه در کشورهاي پيشرفته را قريب به 75 درصد مردم اعلام کرد و افزود: اين آمار نشاندهنده فراگير بودن پيامک است و به ما ميگويد که ميتوان از اين سرويس استفادههاي فراواني برد نه آنکه فقط براي موارد معمولي و يا پيام تبريک از آن استفاده کرد.
اين مجري پروژه پيام کوتاه ارتباطات سيار خاطرنشان کرد: از سال 83 شرکت ارتباطات سيار در راستاي واگذاري خدمات به شرکتهاي خصوصي، خدمات ارزش افزوده تلفن همراه را تعريف کرد و اين خدمات از سال 84 به سه اپراتور به نامهاي «رهياب»،«آتيه داده پرداز» و «مگفا» واگذار شد.
واقف زاده پيام کوتاه را يکي از اين خدمات ارزش افزوده تلفن همراه عنوان کرد و اظهار داشت: هر سرويس و خدمتي را که بتوان با استفاده از بستر پيام کوتاه به مشترکين تلفن همراه ارايه داد خدمات ارزش افزوده پيام کوتاه ناميده ميشود.
وي از اطلاعرساني در مورد مسائل گوناگون، انجام خدمات بانکي ومالي اعم از دريافت صورت حساب و موجودي، شرکت در نظرسنجيها و فراخوانهاي اينترنتي، پرداخت قبوض بانکي و استفاده براي امور تبليغاتي و معرفي کالا وخدمات به عنوان مواردي که امروزه با استفاده از پيام کوتاه تلفن همراه صورت ميگيرد، نام برد.
واقف زاده در پايان با تاکيد بر تلاش براي ايجاد زمينه مناسب براي استفاده بهتر و فراگير از اين سرويس، گفت: براي اين منظور بايد بسترهاي مخابراتي کشور تجهيز شوند و اپراتورها در اين زمينه سرمايهگذاري کنند.