محمدسليماني در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: تعرفه اجزاي مختلفي دارد و اين اجزا به هم پيوستهاند و بايد شكل كلان موضوع را نگريست. وي با اشاره به حذف هزينه نمايشگر در قبوض تلفن همراه تأكيد كرد: اين اقدام موجب كاهش 120 ميليارد توماني درآمد مخابرات شده است.
سليماني با تأكيد بر اين نكته در آستانه ورود شركت مخابرات ايران نبايد اقدامي در جهت كاهش سود و درآمد اين شركت كرد، افزود: وزارت ارتباطات وظايفي در قبال بودجه سالانه شركتهاي تابعه و پيشبيني شده در لايحه بودجه دارد و بايد به اهداف و ارقام اعلام شده دست يابد.
وي اضافه كرد: عدم تحقق درآمدهاي پيشبيني شده در لايحه بودجه براي وزارت ICT انحراف از بودجه خواهد بود. وزير ارتباطات با بيان اينكه بررسي و نهايي شدن تعرفه پيامك موضوعي زمانبر است، تصريح كرد: بودجهريزي و پيشبيني دستيابي به ارقام وزارت ICT در لايحه سال آينده، عدم افزايش تعرفههاي مخابراتي، نزديك شدن به زمان واگذاري سهام شركتهاي مخابراتي از جمله دلايل عدم كاهش تعرفه پيامك در زمان حاضر است.
وي تأكيد كرد: هدف وزارت ارتباطات كاهش تعرفهها است، ولي بايد به اين موضوع اشاره كرد كه بسياري از خدمات الزامي دولت در شهرها و روستاها بر روي دوش مخابرات و ارتباطات سيار است كه اين خدمات در مواردي تقريبا رايگان عرضه ميشود.
گزارش فارس حاكي است: در حال حاضر روزانه 40 ميليون پيامك ميان 21 ميليون مشترك تلفن همراه دولتي مبادله ميشود كه با در نظر گرفتن بهاي هر پيامك 14 تومان مخابرات روزانه 560 ميليون تومان درآمد دارد كه اگر طبق گزارش سازمان بازرسي تعرفه پيامك به نصف كاهش يابد درآمد مخابرات به 280 ميليون تومان در روز كاهش مييابد.