ایتنا - مطالعهای در سال ۲۰۲۰ نشان داد که اضافه کردن میوه و سبزیجات به رژیم غذایی روزانه به عنوان مواد مغذی ارگانیک تا حد زیادی در کاهش وزن و جلوگیری از خطر چاقی فرد موثر خواهد بود.
در مطالعهای که نتایج آن در سایت eatthis منتشر شد آمده است که افزودن مواد ارگانیک همچون میوه و سبزیجات به برنامه غذایی یک روش مؤثر و سالم برای کاهش وزن است.
سبزیجات چلیپایی، مانند کلم بروکلی، گلکلم، کلمپیچ و کلم بروکسل، ازجمله این سبزیجات هستند که علاوه بر خواص ضد سرطانی، بخاطر کالری کم، فیبر بالا و مواد مغذی متراکم موجود در آنها گزینه مناسبی برای کمک به کاهش وزن هستند.
اسفناج ازجمله سبزیجات ارگانیکی است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی، آب فراوان و کالری کم میتواند به کاهش وزن کمک کند. به گفته متخصصان تغذیه، هر فنجان اسفناج حاوی ۲۷ گرم آب، ۷ کالری و ۱ گرم فیبر است. فیبر موجود در اسفناج به وعدههای غذایی حجم بیشتری میدهد و با افزایش سیری، کاهش اشتها و کاهش دریافت کالری، از افزایش وزن جلوگیری میکند.
مصرف کافی فیبر، بدن را برای مدت طولانیتری سیر نگه میدارد، از این رو متخصصان تغذیه به کسانی که خیال کاهش وزن و لاغری دارند توصیه میکنند از کرفس در رژیم غذایی خود استفاده کنند. چراکه کرفس سرشار از فیبر بوده و میتواند از میزان اشتهای فرد بکاهد.